We gaan VERHUIZEN!!

ModelSpoorWegClub Veenendaal en omgeving gaat nog dit jaar verhuizen!

Voor die mensen die recentelijk nog onze open dag hebben bezocht, of die regelmatig de nieuws artikelen op deze website lezen, die weten al langer
dat de eigenaar van het gebouw waar we nu al jaren zijn gehuisvest, ons huurcontract niet langer meer wil verlengen.
Al bijna 2 jaar zijn we op zoek naar een nieuwe huisvesting voor onze club om onze Modelspoorwegbanen weer op te kunnen stellen, onze hobby weer voort te kunnen zetten EN de bezoekers weer te kunnen tonen wat er met deze prachtige hobby bereikt kan worden.
Na ook veel hulp van ook onze bezoekers, kunnen we nu medelen dat de nieuwe locatie, en wel midden in het centrum van Veenendaal, voor meer als 90% rond is.
Houd deze website in de gaten, zodra alle contracten zijn getekend, laten we weten waar we precies naar toe gaan.
Er volgt voor de leden een ontzettend drukke periode, alle bestaande banen moeten worden ontmanteld. Dusdanig dat ze zo makkelijk mogelijk kunnen worden verhuisd en ook weer zo makkelijk en snel mogelijk kunnen worden opgebouwd.
Wil je dit allemaal van dichtbij meemaken en er ook aan meewerken? Word dan nu lid van onze vereniging!!!! Alles moet worden gedemonteerd en weer gemonteerd EN opnieuw geconfigureerd, het ideale moment om “in te stappen” en alle details van de digitale banen te leren…..
Lid worden? Vul het contactformulier op de contactpagina van deze website in!

We gaan VERHUIZEN!!

Je zou ook interesse kunnen hebben in