ModelSpoorwegClub Veenendaal wenst jullie heel fijne kerstdagen en vooral een gezond en voorspoedig 2023!

Laat het jaar 2023 een voorzetting zijn van het jaar 2022

Na 2 jaar vol met beperkingen door Corona, was het jaar 2022 weer een “bijna normaal jaar”zonder heel veel corona beperkingen. Op het gebied van onze modelspoorwegclub zijn er weer tal van activiteiten ge-organiseerd. Jaar begon met de 1e opendag na meer als 2 jaar Corona. Er was door de clubleden heel veel tijd en effort ingestoken. Dit werd beloond door een geweldig aantal bezoekers, die ons vele complimenten hebben gegeven! Nog hartelijk dank daarvoor!
Aan zowel de Marklin gelijkstroombaan, de Amsterdambaan en de N-baan zijn heel veel updates gedaan.
Verder is er uiteindelijk na bijna 2 jaar voorbereiding (achter de schermen) een officieel voor iedereen zichtbare start gemaakt met de bouw van de nieuwe H0 baan.
Op de laatste opendag in November 2022 was van de eerste 4 modulen de komplete elektrische installatie van de modulen geheel afgemonteerd! Ondertussen is er een begin gemaakt met het leggen van de rails. We hopen dat 2023 voor iedereen weer een gezond en voorspoedig jaar zal zijn! De volgende opendag hopen we ergens eind maart/begin april 2023 te organiseren! We gaan er vanuit dat jullie weer in grote getalen komen om de voortgang van de diverse projecten te bekijken!

ModelSpoorwegClub Veenendaal wenst jullie heel fijne kerstdagen en vooral een gezond en voorspoedig 2023!

Je zou ook interesse kunnen hebben in