Open dag Zaterdag 26 november 10.00 – 16.00, jullie komen toch ook!

Zaterdag 26 november 2022 organiseren we weer een Open Dag, jullie komen toch ook!

Natuurlijk zijn er afgelopen tijd weer heel veel werkzaamheden aan de bestaande H0- en N banen verricht, Vooral ook op de H0 baan zullen we met andere treinsamenstellingen gaan rijden.

Kinderbaan: Er is afgelopen tijd ook weer veel aandcht besteed, om de kinderbaan weer zo goed mogelijk rijdbaar te maken.
Hier mogen en kunnen de kinderen ZELF rijden met een echte H0 modelspoorwegbaan. Voor de baan is iedere opendag heel veel belangstelling bij de jeugdige bezoekers en is ook voor de ouders heel leuk te zien hoe de kinderen hier zelf met een modelspoorwegbaan kunnen rijden/spelen.

NIEUW: De eerste 3 modulen voor de nieuwe H0 baan zijn ondertussen voorzien van de besturings
elektronica (Dinamo), er is verlichting in de modulen aangebracht, en ook zijn er al verschillende relais modulen geplaats. De voedingseenheden zijn aangebracht. Dit alles is zoveel mogelijk op modulaire wijze gebeurd, zodat iedere module zoveel mogelijk dezelfde opzet en indeling heeft.
Ook van deze nieuwe H0 baan zal de baanaansturing plaats gaan vinden via programma iTrain.
Dit programma is NU al gekoppeld aan de ingebouwde elektronica, en er wordt getoond hoe iTrain een rol kan spelen in de “kritische opstart volgorde van de baan elektronica”.

Kortom, ook deze Opendag is weer een evenement waar behalve van alles valt te zien, weer veel geleerd kan worden!

Open dag Zaterdag 26 november 10.00 – 16.00, jullie komen toch ook!

Je zou ook interesse kunnen hebben in