De ModelSpoorwegClub Veenendaal bestaat dit jaar 40 jaar!!!!!

Het jaar 2024 is voor de ModelSpoorwegClub Veenendaal en omstreken, niet alleen een feestelijk jaar van wege het 40 jarig bestaan, het wordt ook een spannend jaar. De club is in onderhandeling met de eigenaar van het gebouw waar wij nu zitten, want het staat niet vast dat wij als modelspoorwegclub hier kunnen blijven zitten. De onderhandelingen lopen nog. Tevens zijn we aan het kijken naar alternatieve locaties. De uitdaging die we hier als club zien:
Wij hebben toch zo’n 400M2 ruimte nodig, en als club, met rond de 50 leden kunnen wij NIET de “hoofdprijs” aan huur betalen.
Als we NIET op deze locatie kunnen blijven, MOETEN we verhuizen, Het afbreken/demonteren van de banen zal ook de nodige tijd kosten. Dan zal deze open dag van 23 maart 2024 hoogst waarschijnlijk voorlopig de laatste open dag zijn geweest van de ModelSpoorweg Club. Want als we NIET kunnen blijven moeten we uiterlijk 31 December dit jaar hier weg zijn. Weet u of weten jullie alternatieve locaties van deze afmeting vanaf 300M2 is interessant voor een “schappelijke prijs” vul dan graag even het contact formulier op deze website in.